tamanegi week
2015年 06月 15日
This week was the Tamanegi week: onion to harvest, onion to cut and onion to eat! We had a pleasure to work in Tsubahara San house with a very special Japanese old man: the fantastic Tamanegi Oziichan (onion granpa). Thanks to this 77 year old man we have a special degree for cutting and harvest onion!!! We love him!
On Sunday we finally started to planting rice, was a very special event for us and for all the people who went there. I can't wait for the duks to be released ( just kidding!).
こんにちはみなさん、私はイタリアから来たアニータです。
ベニス大学の学生で、日本について、そして日本語について学ぶ為にここに来ました。
この一週間は、たまねぎを収穫し、たまねぎを切り、たまねぎを食べた、たまねぎ週間!
椿原さんの農場で、地元の素敵なおじいさん(通称ファンタスティックたまねぎおじいちゃん)とワークを楽しみました。
ありがとう、77才のおじいちゃん!私たちは、たまねぎの収穫と切る事において、高いスキルを得ることができました。私たちは彼が大好き!
そして日曜日、私たちはお米を植えました。それは私たちにとって、そして沢山の参加者の方々にとって、とても特別なイベントでした!